Közérdekü közlemény!

 2009.06.08. 09:29
Barátaim, elvtársaim!
 
Örvendetes hír!
Mindenképpen lesz lehetőség a forintunk levásítására, ha máshol nem, hát Ajkán. Ami talán szerencsésebb, mint a forint-euro-leva ügymenet. A ravasz bolgárok euro-árfolyam függőségének hála az esetlegesen levában maradt pénzösszeg miatt sem kell aggódni, az mindig fél erot kóstál majd, így ez sem lehet probléma
Ma megbeszélem az itteni (eleven business center) pénzváltós kislánnyal, hogy hogy ityeg neki, meg amúgy leva-e.
Kérem mindenki írjon egy körülbelüli összeget, hogy mennyi pénzzel kívánja segíteni sajtreszelős barátaink gazdaságát.Erre azért van szükség, mert nagyobb összeget sosem tartanak levából, így meg kell rendelni a gyárból.
A váltás időpontjára a gazdasái és politikai folyamatok összefüggéseit figyelve, a szélirányt figyelembe véve fogok javaslatot tenni.
Amennyiben valakinek a bejelentés elött tudomására jut egy várható győri keksz- szerencsi csokoládé szuperfuzió vagy a varga pincészet akvizíciós törekvései kérem értesítsen, hogy időben cselekedni tudjunk.
Emellett, ha valaki ismer titkos föld alatti, a piaci árfolyamnál kedvezőbb rátával dolgozó pénzváltó mozgalmat akkor az se habozzon ezt köztudomásra hozni.
 
Mindenkitől felelősségteljes viselkedést várok!
A helyes időben, megfelelő helyen történő pénzváltás akár plusz 1-2 sört is jelenthet a célban!!!
 
t mint titkár

Címkék: sör leva

A bejegyzés trackback címe:

https://sozopol09.blog.hu/api/trackback/id/tr941170876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása